Schooltijden

Basisschool de Drijfveer ligt aan het Willem Smuldersplein in Aalst-Waalre. Naast de school ligt het Kinderopvang de Dondersteentjes. De omgeving van de school is in het voorjaar van 2017 helemaal opgeknapt.

Onze school telt ongeveer 90 leerlingen. Iedereen kent elkaar.
Het team bestaat uit een directeur, een kwaliteitsondersteuner, 5 leerkrachten en een administratieve kracht.

We hebben een continu rooster. Op maandag, dinsdag en donderdag begint de school om 8.30 uur en is om 14.45 uur uit. De kinderen lunchen allemaal op school. Ouders helpen op vrijwillige basis tijdens het overblijven. Op woensdag en vrijdag starten we om 8.30 uur en is de school uit om 12.15 uur.

Kinderen van de groepen 1-2 mogen samen met hun ouders/verzorgers om 8.20 uur binnenlopen. Ze kunnen samen een opdrachtje doen of trots laten zien wat ze al geleerd hebben.