Over de Drijfveer

De Drijfveer is een basisschool, die voor alle kinderen, ouders en leerkrachten een veilige, warme en sfeervolle omgeving biedt. Ieder kind is uniek en moet zoveel mogelijk kansen krijgen zijn eigen kwaliteiten zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Op school willen we samen leren, werken, spelen en groeien. De leerkrachten begeleiden de kinderen met aandacht en zorg zodat ze in toenemende mate zelfstandig worden en klaar zijn voor de toekomst!

Zin in leren en de zin van het leren zien, vinden wij belangrijk. We bieden goed onderwijs: onderwijs dat past in deze tijd en onderwijs dat kinderen en leerkrachten boeit.

De sfeer op school is prettig en veilig. Hierdoor kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen. Alle leerkrachten en kinderen kennen elkaar.

We sluiten aan bij het natuurlijk leerproces van kinderen. Op onze school wisselen groepsactiviteiten, belevingsmomenten, samenwerkmomenten en zelfstandig werken elkaar af.

Nieuwsgierig naar de Drijfveer? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze school!

Namens het team van de Drijfveer

Trees Kessels-Simons

Lees méér over de Drijfveer