Ouders als partners

Een goede samenwerking met ouders/verzorgers vinden wij op de Drijfveer belangrijk. Dagelijks werken wij met uw meest belangrijke bezit. We besteden veel tijd aan het samen praten met en over uw kind. Onder andere tijdens de portfolio gesprekken.  De deur staat altijd open!

• Ouders helpen mee met allerlei activiteiten zoals; excursies, voorlezen en het verzorgen van workshops.
  • Ouders in de oudervereniging helpen met het organiseren en uitvoeren van allerlei leerzame en leuke activiteiten.
  • Ouders in de medezeggenschapsraad praten mee over het beleid en de ontwikkelingen op school.
  • We nodigen ouders uit voor thema avonden.
  • Ouders helpen tijdens het overblijven.

En natuurlijk zijn altijd alle ouders welkom als de kinderen trots presenteren wat ze hebben geleerd. Een musical, circus, tentoonstelling of een andere  uitvoering worden altijd druk bezocht.