Staking

  • Staking

Op donderdag 5 oktober gaan medewerkers uit het primair onderwijs een dag staken om de zorgen over de toekomst van het basisonderwijs nogmaals onder de aandacht te brengen in Den Haag.

Onder andere de werkdruk en de lage salarissen voor leerkrachten in het basisonderwijs hebben er  de afgelopen jaren voor gezorgd dat er te weinig nieuwe leerkrachten beschikbaar zijn. Dit heeft als gevolg dat we nu al kampen met een lerarentekort dat in de komende jaren nog zal gaan groeien. Het wordt steeds moeilijker om afwezige leerkrachten te vervangen.

Veel scholen blijven 5 oktober dicht. Zoals we eerder hebben gecommuniceerd zal ook onze school die dag dicht zijn. Wij verwachten dat u op deze dag zelf zorgt voor de opvang van uw kind(eren).

Wij vragen om uw begrip voor deze staking. Iedereen gaat de gevolgen van het lerarentekort voelen als we onze stem nu niet laten horen. Voor de toekomst van het mooiste vak van de wereld, de toekomst van het onderwijs in het algemeen, maar vooral ook voor de toekomst van uw kind(eren) en de generaties die volgen.

Terug naar het overzicht

Nieuwsgierig naar onze school

Nieuwsgierig naar onze school

Binnenkort een virtuele tour zichtbaar

School weer open!

School weer open!

Wat fijn

Berichtje van groep 3/4

Berichtje van groep 3/4

Echte Gogo's