Nieuwe schoolomgeving voor basisschool de Drijfveer!

  • Nieuwe schoolomgeving voor basisschool de Drijfveer!

Groen, ruim, veilig en mooi! Dat hebben de teamleden op onze school veel gehoord de afgelopen weken. Het Willem Smuldersplein, waar de school aan ligt, is de afgelopen maanden opgeknapt. De speelplaats van de school is vernieuwd. Het resultaat is verbluffend. In het najaar worden de bomen geplant en dan is alles compleet. De groene grasmat moet nog wat steviger worden en dan kunnen de kinderen hier weer volop gebruik van maken.

Een werkgroep waarin school, kinderopvang, buurt en gemeente waren vertegenwoordigd, heeft de afgelopen jaren regelmatig samen aan tafel gezeten om dit mooie resultaat te bewerkstelligen.

Dinsdag 20 september hebben kinderen van de Drijfveer, samen met de teamleden, ouders en belangstellenden  gevierd dat hun schoolomgeving zo mooi is opgeknapt. De kinderen hebben lekkere dingen gebakken, nieuwe planten en struiken in de borders geplant, speelgoed klaargezet voor de ruilmarkt en prachtige krijttekeningen gemaakt op de stoeptegels. Een zonnige en feestelijke opening van een schoolomgeving waar we zeer trots op zijn!

Terug naar het overzicht

Schooljaarverslag 2018-2019

Schooljaarverslag 2018-2019

Het schooljaarverslag 2018-2019 vindt u hier.

Fijne vakantie

Fijne vakantie

Schooljaar 2018-2019 zit er weer op. Wij wensen iedereen ...

Jaarverslag SKOzoK 2018

Jaarverslag SKOzoK 2018

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in ons jaarverslag van ...