Nieuwe schoolomgeving voor basisschool de Drijfveer!

  • Nieuwe schoolomgeving voor basisschool de Drijfveer!

Groen, ruim, veilig en mooi! Dat hebben de teamleden op onze school veel gehoord de afgelopen weken. Het Willem Smuldersplein, waar de school aan ligt, is de afgelopen maanden opgeknapt. De speelplaats van de school is vernieuwd. Het resultaat is verbluffend. In het najaar worden de bomen geplant en dan is alles compleet. De groene grasmat moet nog wat steviger worden en dan kunnen de kinderen hier weer volop gebruik van maken.

Een werkgroep waarin school, kinderopvang, buurt en gemeente waren vertegenwoordigd, heeft de afgelopen jaren regelmatig samen aan tafel gezeten om dit mooie resultaat te bewerkstelligen.

Dinsdag 20 september hebben kinderen van de Drijfveer, samen met de teamleden, ouders en belangstellenden  gevierd dat hun schoolomgeving zo mooi is opgeknapt. De kinderen hebben lekkere dingen gebakken, nieuwe planten en struiken in de borders geplant, speelgoed klaargezet voor de ruilmarkt en prachtige krijttekeningen gemaakt op de stoeptegels. Een zonnige en feestelijke opening van een schoolomgeving waar we zeer trots op zijn!

Terug naar het overzicht

Vakantierooster 2019-2020

Vakantierooster 2019-2020

Hier vindt u het vakantierooster voor schooljaar 2019-2020, ...

Open Dag op De Drijfveer!

Open Dag op De Drijfveer!

Kom jij een kijkje nemen?!

Jaarverslag SKOzoK 2017

Jaarverslag SKOzoK 2017

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in het jaarverslag van ...