Groep 7-8

  • Groep 7-8

De groepen 5/6 en 7 zijn al een aantal weken bezig met het thema ‘de verhalenkoffer ’40 – ‘45’. De kinderen doen onderzoek naar een onbekend persoon uit de Tweede Wereldoorlog en schrijven hier een verhaal over. Afgelopen dinsdag was er een militair in de klas. Hij kwam vertellen over zijn werkzaamheden bij de Landmacht en over hoe belangrijk vrijheid en veiligheid is.

Volgende week woensdag en donderdag gaat groep 8 op schoolkamp. We hebben twee super leuke dagen in het vooruitzicht! Wat we gaan doen, verklappen we nog niet, maar één ding is zeker; de leerlingen gaan op expeditie. Groep 7 zal in die twee dagen bij groep 5/6 aansluiten.

Groep 8 is ook al druk bezig met de voorbereidingen van de musical. Ze oefenen de scènes, knutselen aan het decor en denken na over hun outfits. Ook krijgen ze binnenkort het thema ‘Bekijk ’t maar’ aangeboden, vanuit de bibliotheek Eindhoven. Dus de kinderen van groep 8 blijven de laatste weken nog lekker bezig!

Vanaf volgende week kunnen de ouders en kinderen van groep 7 zich inschrijven voor de adviesgesprekken. Meer informatie hebben jullie per mail ontvangen.

Op dinsdag 27 juni vieren juf Miranda, juf Marlieke, juf Evy en juf Nina hun verjaardag in de bovenbouw (Let op! We beginnen vandaag pas om 9.30 uur). Er staan heel wat leuke activiteiten op de planning, we maken er een feestelijke dag van!

Terug naar het overzicht

Schooljaarverslag 2018-2019

Schooljaarverslag 2018-2019

Het schooljaarverslag 2018-2019 vindt u hier.

Fijne vakantie

Fijne vakantie

Schooljaar 2018-2019 zit er weer op. Wij wensen iedereen ...

Jaarverslag SKOzoK 2018

Jaarverslag SKOzoK 2018

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in ons jaarverslag van ...