Groep 1-2

  • Groep 1-2

En...kunnen ze goed geheimen bewaren, onze kinderen? We zijn druk bezig met een verrassing voor Vaderdag en wellicht ontglipt het refrein van het liedje wel eens. U heeft dan niets gehoord, toch? 

Maar ook het nieuwe thema, 'Woeste Willem' spreekt de kinderen wel aan. Schatten zoeken en verdelen, piratenboten bouwen, woordenschat uitbreiden, piraten bieden veel mogelijkheden. Juf Clemence gaat op maandag 12 juni een speurtocht uitzetten, misschien vinden we dan wel een schat. In de boekenbakken staat een keur van prentenboeken die de moeite zijn om met uw kind te bekijken. 

Verder staat op vrijdag 16 juni de Nationale Vadervoorleesdag op de planning. Wat zou het gaaf zijn als er vaders, opa's of ooms de stoere boeken van de piraten komen voorlezen. Laat maar weten, beter te veel dan te weinig!

Als klap op vuurpijl; op vrijdag 23 juni vieren we de juffendag met een 'modderdag'. We verven, schminken, bouwen en spelen op die ochtend volop met allerlei soorten modder. Het biedt kinderen tal van ervaringen en het belangrijkst is toch het plezier dat de kinderen er aan beleven (de juffen en begeleidende ouders trouwens ook). We hebben wel hulp nodig. Vindt U het leuk om te helpen, geef U dan maar op bij Jenneke, Ann of Annie. Het spreekt voor zich dat we op die dag niet onze beste kleren aantrekken, reservekleren zijn wel handig.. De juffen zorgen voor wat lekkers, de kinderen hoeven dus geen fruit of drinken mee te brengen. Mocht het weer niet meewerken dan verschuiven we het naar woensdag 28 juni.

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsgierig naar onze school

Nieuwsgierig naar onze school

Binnenkort een virtuele tour zichtbaar

School weer open!

School weer open!

Wat fijn

Berichtje van groep 3/4

Berichtje van groep 3/4

Echte Gogo's