Groep 7-8

  • Groep 7-8

Vorige week dinsdag hebben we een erg gezellige Juffendag gehad. We zijn flink verwend met lekkers en een mooie bos bloemen. De kinderen kregen voor de pauze de opdracht zich uit een escaperoom te bevrijden. Via online raadsels, doordenkers en cryptische omschrijvingen konden ze hints verzamelen om te ontdekken wie de dader was. Het was een spannende opdracht en de dader…..die is helaas nog niet gevonden….....                                                                                                                                                        

Na de pauze kregen de kinderen een workshop ‘vloggen’. Ze kregen tips en tricks over hoe je het best een vlog kunt maken en daarna mochten ze zelf even aan de slag. Juf Evy heeft de dag afgesloten met een lekkere traktatie en een spelletje Weerwolven, omdat zij dinsdag haar laatste officiële stagedag had.

De komende twee weken zijn we bezig met de laatste loodjes….De laatste toetsen zijn afgenomen, de blokken van rekenen, spelling en taal worden afgerond en langzaamaan komt de vakantie in zicht. De kinderen van groep 7 krijgen de komende tijd hun voorlopig advies en groep 8 is druk bezig met het oefenen van de musical. Op dinsdag 11 juli wordt de middagvoorstelling opgevoerd in 't Hazzo voor de kinderen van groep 1 t/m 7 en bezoekers van de Seniorenvereniging Aalst en de avondvoorstelling is voor ouders, leerkrachten en andere genodigden en begint om 19.00 uur.

Volgende week woensdag is de doorschuifochtend. De kinderen maken dan kennis met hun nieuwe groep en groep 7/8 maakt ook kennis met een nieuw juf;

Even voorstellen:
Hoihoi!

Mijn naam is Gemma van Merkestijn, ik ben 23 jaar jong en woon in Budel-Schoot. Aankomend jaar zal ik mijn afstudeerstage van de PABO gaan doen in groep 7/8 bij juf Marlieke.

Ik heb er heel veel zin om iedereen te leren kennen en om veel leuke activiteiten te gaan doen.

Hopelijk kan ik jullie allemaal snel ontmoeten!

Groetjes juf Gemma

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsgierig naar onze school

Nieuwsgierig naar onze school

Binnenkort een virtuele tour zichtbaar

School weer open!

School weer open!

Wat fijn

Berichtje van groep 3/4

Berichtje van groep 3/4

Echte Gogo's